The tomato is full with this vital anti-oxidant, the
nutrient come from its rich redness, it’s quite effective as an anti-aging
product. If your skin is oily, you can apply to your face. It absorbs the oils
on your skin It’s not going to stop your acne but it will help out drying the
acne you have at that time, like a quick fix.
Tomato
not only anti acne it also make the skin moist, whiten Exfoliating with a salt
scrub not only removes dead skin cells and increases circulation, but it help regeneration.
New
cells tighten the skin, giving it a firmer and younger look. Skin regeneration reduces
skin discoloration, evening out skin tone and improving the skin.
Exfoliation
with a salt scrub reveals new moist shiny skin hidden underneath. Its medicinal properties works greet in
healing any inflamed areas.
Tomato
Benefits:
- Rich in vitamin C
- Treats Acne, pimples
- Remove Black and dark marks
- Prevents Excess oil secretion
- Natural sunscreen
- Prevents winkles and anti-ageing
- Natural bleachប៉េងប៉ោះគឺជាបន្លែមួយប្រភេទដែលអាចប្រឆាំងនឹងប្រតិកម្មអុកស៊ីតបានយ៉ាងសំខាន់។សារធាតុចិញ្ចឹមចាំបាច់ដែលបានមកពីជាតិក្រហមរបស់ប៉េងប៉ោះពិតជាមានប្រសិទ្ធិភាពក្នុងការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងភាពចាស់។ ប្រសិនបើស្បែករបស់អ្នកជាប្រភេទស្បែកខ្លាញ់ច្រើន អ្នកអាចអនុវត្តទៅស្បែកមុខរបស់អ្នក វានឹងស្រូបយកប្រេងនៅលើស្បែករបស់អ្នក។ វានឹងមិនបញ្ឈប់មុនរបស់អ្នកទេប៉ុន្តែវានឹងជួយសម្ងួតមុនដែលអ្នកមាននៅពេលនោះ ហើយជួយធ្វើការជួសជុលយ៉ាងរហ័សឡើងវិញ។ ប៉េងប៉ោះមិនត្រឹមតែប្រឆាំងនឹងរោគមុននោះទេតែថែមទាំងធ្វើឱ្យស្បែកមានសំណើម ទៀតផង។វិធីប្រើគឺយកប៉េងប៉ោះលាយ ជាមួយអំបិលហើយដុសនៅលើមុខ (២០ នាទី) ហើយលាងចេញដោយទឹកត្រជាក់ នឹងអាចកម្ចាត់ កោសិកាស្បែកដែលស្លាប់និងបង្កើនចលនាឈាមរត់ឡើងវិញ។ កោសិកាថ្មីនឹងរឹតបន្តឹងស្បែក ឱ្យមើលទៅណែនល្អ និងក្មេងជាងវ័យ។ ការយកប៉េងប៉ោះដុសជាមួយនឹងអំបិលនឹងបង្ហាញថាស្បែកយើងមានសំណើមសារជាថ្មី។លក្ខណៈសម្បត្តិរបស់ប៉េងប៉ោះគឺជាឱសថដែលអាចធ្វើការស្វាគមន៍ក្នុងការព្យាបាលនូវការរលាកតំបន់ណាមួយ ។ អត្ថប្រយោជន៍ប៉េងប៉ោះមានដូចតទៅ៖§ សម្បូរវីតាមីន C§ ព្យាបាលមុខកើតមុន§ ព្យាបាលមុខមានស្នាមខ្មៅងងឹត§ ការពារការបញ្ចេញខ្លាញ់លើស§ ជាឡេការពារបែបធម្មជាតិ§ ការពារភាពរីករិលនៃស្បែក និង ប្រឆាំងភាពចាស់§ ធ្វើឲ្យមុខសបែបធម្មជាតិ
No comments:
Post a Comment